Naar onze hemen / openbaar vervoer

Betaalbaar met het openbaar vervoer naar onze hemen:

Met je groep naar de Westhoek? Waarom niet met trein & bus?

De Westhoek heeft heel wat troeven, ook voor een heerlijk verblijf met jouw groep. Als jeugdverblijf hebben wij ook oog voor het vervoer van de groepen die tot bij ons komen. Je kan er natuurlijk voor kiezen om iedereen met de auto tot hier te laten komen. Maar laat het plezier van de vakantie met je hele groep al van bij het vertrek starten. We stellen je daarom graag ons aanbod voor dat een treinreis tot het station van Ieper of Poperinge combineert met een bus die voor je klaar staat.

Met de trein is het altijd een beetje reizen, dat is leuk en ook best betaalbaar. We helpen je graag verder. Heel wat jeugdverblijven in de Westhoek (uit Heuvelland, Mesen en Poperinge*) hebben samen de beste prijs onderhandeld tussen verschillende busmaatschappijen. Reizen Suffis kwam met het beste aanbod en zo kunnen we je een heel betaalbare trip van het station naar ons jeugdverblijf aanbieden. Ook voor uitstappen vanuit de jeugdverblijven naar regionale toeristische bestemmingen werden vaste prijzen bekomen.

* ’t Eksternest (Westouter), De Bosgeus (Nieuwkerke), De Lork (Kemmel), Het Dorpshuis (Haringe), KSA Hemen Monsalvaet/Parsifal/Lanceloot (Westouter), Peace Village (Mesen), Plokkersheem (Watou), Ruiterclub Rode Berg (Westouter) en Ter Elven (Poperinge) bundelden de krachten. We stuurden een gezamenlijke prijsvraag naar een aantal vervoersfirma’s en beslisten op basis van de ontvangen offertes om de komende jaren samen te werken met busmaatschappij Reizen Suffis uit Poperinge.

Download hier de communicatiegids met wat pasklare info voor groepen betreffende gebruik openbaar vervoer.

Banner  Mobiliteit Website  Hemen Def

Met de auto naar onze hemen:

A19 naar Ieper tot einde, provinciebaan N38 richting Poperinge, afslaan naar links richting Westouter. Neem de vijfde straat rechts (er staat een wegwijzer naar Westouter) tot aan de kerk . Recht voor de kerk naar links bord Westouter volgen.