Nieuws

Vrije periodes grote vakantie 2019

Heem Monsalvaet (52 bedden tot 77 slaapplaatsen) --> 7 tot 11 juli / 31 juli tot 10 augustus / 10 tot 20 augustus / 20 tot 30 augustus.
Heem Parsifal (40 bedden) --> 7 tot 11 juli / 28 juli tot 31 juli /10 tot 15 augustus.
Heem Lanceloot (22 bedden) --> 4 tot 9 augustus / 26 tot 31 augustus.

Nog op zoek naar een leuke kampplaats met jullie groep, neem dan snel contact op via info@ksahemen.be. De hemen kunnen apart of in combinatie gehuurd worden. Tot binnenkort!

Weekends vrij voorjaar 2019

Heem Monsalvaet --> 30 mei tot 2 juni (Hemelvaartweekend) / 14 tot 16 juni.

Heem Parsifal -->  14 tot 16 juni.

Heem Lanceloot --> 14 tot 16 juni / 21 tot 23 juni / 28 tot 30 juni.

Nog op zoek naar een leuke weekendplaats met jullie groep, neem dan snel contact op via info@ksahemen.be. De hemen kunnen apart of in combinatie gehuurd worden. Tot binnenkort!

Belangrijk nieuws! Renovatiewerken Monsalvaet en Parsifal!

In 2017 starten we de verkennende fase om het oudste dak (Monsalvaet / Parsifal) te vernieuwen. We willen daarbij gebruik maken om de bovenverdiepingen en het sanitair op te frissen van deze 2 hemen. Na overleg met de architect zouden de werken in heem Monsalvaet ongeveer een 7-tal maanden in beslag nemen en voor heem Parsifal een 10-tal maanden, daar de werken in heem Parsifal de grootste impact zullen hebben. Om deze renovatiewerken te realiseren dienen we dus een periode de hemen Monsalvaet en Parsifal op non-actief zetten. Hierbij zal het dus niet mogelijk zijn om reservaties te plaatsen voor heem Monsalvaet van 1 september 2019 tot 31 maart 2020 en voor heem Parsifal van 1 september 2019 tot 30 juni 2020. Buiten deze periodes kunnen wel nog de 3 hemen gehuurd worden mits beschikbaarheid natuurlijk en de werken hebben geen effect op gebruik heem Lanceloot en ons prijzenbeleid. We blijven investeren in de 3 hemen om onze groepen kwaliteitsvolle jeugdverblijven te garanderen. Hopende op jullie begrip alvast hiervoor.

Giften welkom. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Onze Ksa hemen even in de kijker!

De bezielers van Kompas camping in Westende, KSA Heem Monsalvaet in Heuvelland en Hoge Duin in Oostduinkerke delen hun ervaring en motivatie rond toegankelijkheid en het label van toegankelijkheid van Toerisme Vlaanderen.

Bekijk hier alvast het filmpje!

Met je groep naar de Westhoek dus? Echt betaalbaar met trein & bus!

De westhoek heeft heel wat troeven en als jeugdverblijf hebben wij ook oog voor het vervoer van de groepen die tot bij ons komen. We stellen je daarom graag ons aanbod voor dat een treinreis tot het station Ieper of Poperinge combineert met een bus die voor je klaar staat. Kijk hier voor meer info.

Banner  Mobiliteit Website  Hemen Def

Spotgoedkoop naar de herdenkingen WOI 

De provincie West-Vlaanderen wil alle onderwijsinstellingen, erkende jeugdwerkorganisaties en speelpleinwerkingen aanmoedigen om een bezoek te brengen aan herinneringsplaatsen die te maken hebben met de Eerste Wereldoorlog in West-Vlaanderen. De Provincie West-Vlaanderen zorgt hierbij voor een tussenkomst tot 50% op de vervoerskosten, toegangskosten of gidsvergoedingen en indien je dit bezoek combineert met een verblijf in één van onze hemen kan je bovendien nog tot 20% op de overnachtingskost gesubsidieerd krijgen. Meer info kan je hier vinden.

Toegankelijkheid A Basic Vlaamse Gemeenschap  West Vlaanderen  Toerisme Vlaanderen Site